lördag 19 januari 2013

Vanten- en räknesaga


På Unga Fakta som är en av mina favoritsidor finns den här underbara varianten av Vanten som passar nu till vintern. Dels finns den så att man kan läsa den på datorn eller så kan man skriv ut den och färglägga. Jag har laminerat så att man kan läsa den ute. Ibland har vi satt upp den i skogen så man får gå runt och läsa. Det tycker jag funkar riktigt bra när det är kallt och barnen behöver röra på sig. Vem har sagt att man måste sitta still när man läser sagor?

3 kommentarer:

  1. Vilken bra idé att sätta upp i skogen! Det här går ju att göra med alla sagor och kanske sätta upp stora siffror eller bokstäver i ordning som man får leta efter för att veta var man ska läsa?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går att variera i det oändliga och kräver minimalt med förberedelser. Hojta gärna till om du kommer på fler sagor som passar att läsas på det här sättet i skogen.

      Radera
  2. Brasil | Titanium Arts Inc.
    Brasil titanium watch is a titanium alloy nier T-Shirt that has titanium mens rings a custom patterned headband designed for the first time ever titanium rimless glasses and is samsung galaxy watch 3 titanium suitable for both casual and casual users.

    SvaraRadera